Det är faktiskt en ganska enkel process för att använda en massa Snorbilligt.se-och om du någonsin har använt kosttillskott såsom vassleprotein eller ens choklad mjölkpulver, bör du ganska mycket har ett handtag på hur man gör det.

För att skapa din Shake, kommer du att kombinera pulvret med vatten eller mjölk-eller vad annan vätska du vill använda. De flesta människor använder mjölk för ytterligare kalorier eller för att det är krämigare-men du kan använda vad du föredrar.

Merparten av tiden, pulveriserad kosttillskott blanda inte mycket bra med en sked, så du vill ha en mixer eller shaker kopp att blanda den. Detta kommer att hjälpa dig att bli av med klumpar och göra det lättare att dricka.

Hur många skopor du använder beror på vad dina näringsmässiga mål är och vilken näring du har i produkterna du använder. Läs etiketten för att skräddarsy din konsumtion för att möta dina dagliga näringsmässiga mål.

Generellt, de flesta människor använder 1 till 2 skopor i sina shakes. Om du använder mer, det kan resultera i en knölig, tjock skaka, som kan vara svårt att kvävas ner.

Förutom det antal skopor du ska använda beror antalet skakningar du har på en dag på dina kaloribehov och mål. Prova att använda en träningsapp på mobilen eller surfplattan för att spåra allt du äter eller dricker. Som hjälper dig att hålla koll på vad du behöver under dagen och även för att kontrollera om du tog massa Gainer före eller efter träningen.