FUTURISTISKA sexrobotar som en nästan “identiska” till människor har avtäckts på AVN Adult Entertainment Expo i Las Vegas.

Det senaste inom sexrobot-teknik visas för närvarande på det världsberömda underhållningsevenemanget vuxen, inklusive nya erbjudanden från RealDoll.

Sex leksak företaget RealDoll har inte deltagit i evenemanget för ett par år så kommer att visa upp vad det har arbetat med.

Företaget tweeted: “Efter några år bort, är Realdoll på väg tillbaka till @AEexpo nästa vecka (!!!) i Las Vegas! Vi ses alla där!”.

Det har också lovat giveaways och demonstrationer robot.

Harmony är utan tvekan RealDollmest kända sexrobot och har redan skickats till hundratals kunder.

Den AI-drivna kärlek-droid – som har en uppkäftig skotsk accent och privates som självsmörja – har varit under utveckling i flera år, men var äntligen redo att träffa kåta ägare förra året.

Sex-bot är byggd av en tech företag som heter Realbotix, som är en uppdelning av RealDoll, ett kaliforniskt företag som gör livlösa kärlek dockor.

RealDolls grundare, Matt McMullen, har tidigare hävdat att hans sexrobotar är nästan identiska med människor.

Men Harmony är en verklighetstrogen robothuvud som fäster på kisel kroppar, och kan prata med dig, spricka skämt, och även minns fakta från tidigare samtal.

Harmony slog först rubriker redan 2016, vilket utlöste en våg av förbeställningar från kåta sexbotfans.