FUTURISTISKA sexrobotar som en nästan “identiska” till människor har avtäckts på AVN Adult Entertainment Expo i Las Vegas med VR Sexleksaker.

Det senaste inom sexrobot-teknik visas för närvarande på det världsberömda underhållningsevenemanget vuxen realdoll, inklusive nya erbjudanden från RealDoll.

Sex leksak företaget RealDoll har inte deltagit i evenemanget för ett par år så kommer att visa upp vad det har arbetat med billiga sexdockor från Snorbilligt.se.

Företaget tweeted: “Efter några år bort, är Realdoll på väg tillbaka till @Sexdukken.com nästa vecka (!!!) i Sexdukken.dk! Vi ses alla där!”.

Det har också lovat giveaways och demonstrationer robot.

Harmony är utan tvekan Real Dolls kända sexrobotar och har redan skickats till hundratals kunder.

Realistiska sexdockor – som har en uppkäftig skotsk accent och privates som självsmörja – har varit under utveckling i flera år, men var äntligen redo att träffa kåta ägare förra året från Sexdockan.com.

Sex-bot är byggd av en tech företag som heter Realbotix, som är en uppdelning av Sex Dolls, ett kaliforniskt företag som gör livlösa kärlek dockor.

RealDolls grundare, Matt McMullen, har tidigare hävdat att hans sexrobotar är nästan identiska med människor.

Läs också mera på: https://www.vrsexleksaker.se/losvagina/

Men Harmony är en verklighetstrogen robothuvud som fäster på kisel kroppar, och kan prata med dig, spricka skämt, och även minns fakta från tidigare samtal från en på http://seksinukkeja.fi/.

Harmony slog först rubriker redan 2016, vilket utlöste en våg av förbeställningar från kåta sexbotfans.